Search
Nogomet malo drugače
15.05.2014, 14:25    avtor: bea   vir: Bea    foto: Limnos
Preberite še

Tokrat z veseljem najavljamo dogodek, ki ima prav posebno noto. Aqua match je tekma za vodo. Tudi s športom se da skrbeti za okolje.
Inštitut Solayea iz Ljubljane je sicer mlad okoljski zavod, a v svojem nekaj mesečnem delovanju so zelo aktivni. Poleg evropskih projektov pri katerih sodelujejo nas konec meseca maja vabijo, da z njimi preživimo sobotno popoldne ob športu, dobri hrani ter zanimivi družbi.

Aqua match - football for change, kakor so poimenovali nogometno tekmo, je dobrodelna tekma, kjer bodo zbirali sredstva za obnovo rastlinske čistilne naprave v krajinskem parku Jeruzalemske gorice. 

Nogometna tekma pa bo potekala v prav posebni družbi, saj so se povabilu Solayea nštituta odzvali ameriški maricni (U.S. Marine Corps) ter Nogometni klub tujih diplomatov v Sloveniji (Diplomatic Football Club). Tekma bo vsekakor vredna ogleda, saj se takšna moštva ne pomerijo velikokrat.

V Solayea-i se zavedajo kako pomembne so čiste vode. Posebno v Sloveniji bi morali na to dati več poudarka, zato so se povezali s podjetjem Limnos iz Ljubljane. Limnos je eno izmed vodilnih na področju ekoremediacij in aplikativne ekologije zato se Solayea še toliko bolj zaveda, da je njihov projekt zares vreden truda. 


Če želiš biti del te zgodbe tudi ti, bodi tam:

KDAJ: 31. maj 2014 ob 12h
 
KJE: stadion za mali nogomet Ilirija (Sport Plus) , Vodnikova 155, 1000 Ljubljana

KOLIKO: zaželjeni prostovoljni prispevki 10€ za karto


Več info o donacijah: info@solayea.com

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}