Search
8. dan ekovasi
10.06.2014, 13:23    avtor: bea   vir: Ekologičen    foto: Ekologičen

Leto je ponovno naokoli in letos je glavna tema ekovaškega praznovanja, spoznavanje s prostorom. Tokrat boste imeli priložnost doživeti na novo razvijajočo se ekovas Mokri Potok.
Letošnjega dneva ekovasi resnično ne gre zamuditi, saj boste lahko iz prve roke izvedeli in povprašali vse kar vas zanima o načrtovanju ekovasi. Mokri Potok je plod nekajletnih priprav in skrbnega načrtovanja zato lahko resnično rečemo, da so primer dobre prakse na področju ekovasi.

V četrtek in petek pred praznikom ekovasi bo za prostovoljce, ki bodo pomagali pri pripravi prostora, organizirana kuhinja s toplim obrokom. Vse zaintresirane prostovoljce, ki bi hoteli pomagati pri pripravi praznika vabijo, da se oglasijo. 

Dogodek bo potekal kakor ponavadi na tovrstnih srečanjih po principu odprtega prostora, kar pomeni da bo vsakdo lahko dodal svoj košček v mozaik celotnega dogajanja. Zatorej ne bodite sramežljivi, ampak delite svoje znanje, veščine in svojo pozitivno energijo. 

Več o organizaciji in samem poteku dogodka pa si preberite kar na njihovi spleni strani: http://www.mokri-potok.si/8-dan-ekovasi/


KDAJ: 14. junij 2014
KJE: Mokri Potok, Visoko 32, Ig 
KOLIKO: prostvoljni prispevki

Prijavite se nujno preko spletne prijavnice TUKAJ 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}