Search
Skupnostno naročanje sadja in zelenjave
26.08.2014, 16:48    avtor:   vir: Sporočilo za javnost    foto: Internet

Ponovno ste vabljeni k skupnostnem naročanju sadja, zelenjave in drugih lokalnih pridelkov in dobrot.
Ob otvoritvenem skupnostnem naročanju so organizatorji poskusili zagotoviti pester izbor različnih pridelkov oz izdelkov - (ekološka) zelenjava in sadje, zelenjava za vlaganje in ozimnico, gobe in ostalo dobrote iz gozda, moke, domače testenine ...

 

V tem tednu bomo vsi premierno naročali v prenovljeni spletni naročilnici, ki še ni čisto brezhibna in jo nameravajo tudi v kratkem nadgraditi zato se vam že vnaprej opravičujejo za kakršnekoli nevšečnosti. Navodila kako naročiti lokalno ponudbo si lahko ogledate na tej povezavi LINK


Ta dostava je namenjena naročanju malce večjih količin posameznih pridelkov in osebnem kontaktu s kmeti, na prevzemu boste lahko tudi degustirali pridelke. Naročilo boste plačali ob prevzemu z gotovino. Komplet naročenih izdelkov si boste naredili sami in sicer na ta način, da se boste sprehodili med vsemi ponudniki, pri tem pa vam bomo seveda z usmerjanjem in prelaganjem težjih paketov v vaš avtomobil pomagali tudi mi.

 

TERMIN: ta petek, 29. avgusta med 15.00 in 18:00 uro.
LOKACIJA: stara tržnica Šiška, Drenikova 35 v Ljubljani.

 

Organizacija in razvoj projekta Nakupujmo skupaj je kompleksna in obsežna naloga, zato k sodelovanju vabijo vse, ki čutite, da lahko na kakršen koli način prispevate.

 

Pišite na info@nakupujmoskupaj.si, da se dogovorite za možnost sodelovanja. Lahko pa jih pokličete na 040/552-836, veseli bodo vsakega klica!

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}