Search
InSpirit - festival duhovne rasti
11.09.2015, 12:24    avtor:   vir: Sporočilo za javnost    foto: Sporočilo za javnost
Preberite še

Festival InSpirit se bo odvijal 10. oktobra 2015, v Austria trend hotelu Ljubljana.
InSpirit - festival duhovne rasti

Festival InSpirit se bo odvijal 10. oktobra 2015, v Austria trend hotelu Ljubljana.

 

 

V prvi polovici oktobra v Ljubljano prihaja InSpirit festival, ki so ga organizatorji poimenovali kongres preobrazbe in duhovne rasti, z vrhunskimi gosti iz treh držav ter slovensko premiero v Nemčiji nagrajenega filma.

 

 

Vse to, po čemer resnično hrepenimo, nosimo v sebi. A včasih ne vemo, kako vse to resnično zaživeti. In prav to, kako prepoznati, odkriti, izraziti in živeti, bodo z nami na kongresu v teoriji in praksi podelili strokovnjaki, zdravilci, mediji in raziskovalci življenja iz treh držav.

 


Življenjska moč – rdeča nit InSpirit festivala

Rdeča nit InSpirit kongresa bo izhajala iz Življenjske Moči, skrivnostne, vseprisotne božanske sile, ki v svoji biti najprej omogoča življenje in pomaga telo ohranjati v ravnovesju, skrbi za številne procese na fizičnem in tudi na veliko bolj subtilnih ravneh. Ko jo uspemo v sebi prebuditi, se naša zavest razširi, dogodki v našem življenju postanejo smiselni, naš namen pa jasen. Še več – v sebi odkrijemo potenciale finejših čutenj, ki jih lahko razvijemo v jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnočutnost in druge oblike zaznav, ki presegajo zgolj naravo fizičnega. Odpre se nov svet.

 

 

Predstavitev zmagovalnega dokumentarnega filma Čudežna življenjska moč
Kongres bomo ponosno odprli s slovensko premiero nemškega dokumentarnega filma Čudežna Življenjska Moč (Wunder der Lebenskraft), ki je bil aprila 2015 v Muenchnu na Filmskem festivalu Cosmic Cine Festival izbran za najboljši film po izboru občinstva. Pred filmom nam bo v nekaj stavkih povedal tudi režiser filma, Stephan Petrowitsch, kaj ga je navdušilo, da je več let potoval po petih kontinentih in raziskoval skrivnosti Življenjske moči in bil priča številnim ozdravitvam (vključno z lastno). 

 

 

Joga v kombinaciji z NLP-tehniko za ozaveščanje zakoreninjenih vzorcev

InSpirit zgodba se bo nadaljevala z zanimivim interaktivnim predavanjem o izvoru joge, o tem, kako deluje in kakšen je njen cilj, začinjen s praktično izkušnjo v edinstveni kombinaciji s priljubljenimi NLP-tehnikami. Namen predavanja je ozavestiti nekatere vzorce našega delovanja ter vzpodbuditi sprejemanje odgovornosti za posledice naših dejanj in stanje sveta ter odnosov okoli sebe. 

 

 

Zdravljenje s spolno energijo
Iz joge bomo nit vodili še vedno po Vzhodu in se srečali s tantro in spolno energijo – človekovo najmočnejšo energijo, ki je sposobna ustvariti življenje. Zato je sposobna tudi zdravljenja, dvigovanja zavesti, omogoča ustvarjalno razmišljanje, daje telesno in umsko moč. Spolni organi niso le kosi mesa, temveč predvsem energetski organi, ki naredijo naše življenje polno radosti, ustvarjalnosti, drznosti ... če so pretočni. Kako spolne organe spet povrniti nazaj v zdravo stanje, pozdraviti blokade in spet začutiti užitek, strast in veselje do življenja?

 

Jasnovidnost, jasnoslušnost, jasnočutnost …
InSpirit Kongres bomo nadaljevali z gosti z jasnovidnimi, jasnoslušnimi in/ali jasnočutnimi sposobnostmi, s katerimi skušajo pomagati drugim pri osebni preobrazbi in duhovnem razvoju. Seveda, če to dovolimo. 

 

 

Raziskovanje Lemurije s Faith Spino
Duhovna babica in ministrica radosti Faith Spina s Havajev nas bo v svojem seminarju najprej popeljala na potovanje v Lemurijsko zavest. Lemurija je tako kot Atlantida ena od starodavnih, visoko duhovno razvitih civilizacij, katere spomin se bo s Faithino pomočjo prebudi tudi v nas. Faith nam bo predala znanje, kako je mogoče preseči vzorce, ki nam ne služijo več, ter nam v interaktivni vaji pokazala, kako lahko prepoznamo, kdo v resnici smo.

 

 

Sporočila naših bližnjih z onostranstva z Andreo Dinkel
Andrea Dinkel, priznana nemška zdravilka in jasnoviden ter jasnoslušen medij, že vrsto let pomaga ljudem prenašati sporočila naših bližnjih z onostranstva, ki nam želijo predati določeno sporočilo. Dostikrat se zgodi, da v življenju nenadoma izgubimo bližnjo osebo, vendar določen dialog ostane neizrečen, zgodbe nedokončane, včasih ostanejo tudi občutki krivde. Duše, ki preidejo na oni svet, dostikrat želijo razčistiti te stvari in nas pomiriti, vendar tega dostikrat ne moremo ali pa ne znamo slišati. Tako bo Andrea tudi tokrat na odru nekaterim predala sporočilo.

 

 

Odkrivanje Sebe z Annemarie Kuralt Niedermayer
V zadnjem delu kongresa se bodo udeleženci lahko potopili v starodavno zdravilsko filozofijo HUNA. Annemarie bo podala natančna navodila, kako kar najbolj učinkovito uporabljati v vsakdanjem življenju Havajski očiščevalni  Hooponopono. Annemarie bo udeležence popeljala v zelo učinkovit, poseben in celosten način Hooponopona s tremi aspekti uma človeštva. Z delom na teh treh aspektih notranje družine v sebi lahko lahkotno spet vnesemo ravnovesje v svoje življenje, razmerja, družino ter ljudi okrog sebe. 
Sledil bo tudi obred, ki bo udeležence v trenutku premaknil v stanje izkušanja božanske sile in luči. To tehniko bo Annemarie v celoti predala, da jo bodo udeleženci lahko uporabljali prav vsak dan, da se globoko zasidrajo v svoj pravi (notranji) dom ter se pošteno napolnijo z energijo, v krajšem času kot traja jutranja kava – pičlih 7 minutah. Iz vrhunca božanskega stanja bo Annemarie božansko stanje vsakega posameznika in vseh skupaj še poglobila in popeljala na popotovanje v svet zdravilnih vibracij njenega glasu, ter zvočnih vibracij kristalne posode, gonga ter drugih glasbil.

 

 

Več informacij

 

 

 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}