Search
Želite ostati vitalni vse življenje?
03.06.2010, 14:35    avtor: Baklja   vir: Ekologičen    foto: Miha Skušek
Preberite še
Bi se radi skozi dan prebijali z nasmeškom na ustih? Se želite počutiti varno, brez negotovosti v sebi? Želite ohraniti mladosten videz? Vam predstavlja izziv zaživeti polno življenje?


Vsakemu od nas je dano eno samo življenje in od nas je odvisno, kako ga bomo preživeli. Naše vsakodnevne odločitve nas oblikujejo. Lahko postanemo, kar želimo. In lahko zaživimo polno, samozavestno, polni energije z nasmeškom.

Ni treba, da leta zaznamujejo naše počutje. Starost samodejno ne prinese določenih bolezni in težav, če ustrezno poskrbimo za svoje zdravje. Ključ do uspeha je preprostejši, kot se zdi na prvi pogled. Zahteva le samodisciplino, da pravila zdravega življenja prenesemo tudi v prakso, pri tem pa so pomembni tudi čas, vztrajnost in potrpljenje. Ampak na koncu se splača.

Da bi to lahko dosegli moramo poznati in razumeti delovanje svojega telesa in duševnosti ter ju nenehno negovati. Tako kot moramo negovati predmete ali tehnologijo, če želimo, da delujejo, moramo ustrezno poskrbeti zase. To v naši družbi še ni splošna praksa, zato se včasih zdi, da je lagodno sodobno življenje nekaj pravilnega. Vendar človek ostaja naravno bitje, ne glede na to, kako so mu razni umetni načini do danes pomagali preživeti. To se kaže v vse več zdravstvenih in psihičnih težavah, ki so prav tako postali del sodobnega življenja in smo jih začeli jemati za samoumevne, čeprav niso. V praksi se pokaže, če se vrnemo k naravnemu načinu življenja, se telo pomladi in »sodobne« težave izginejo. Zato je pomembno sebi privoščiti naravne oziroma organske izdelke in pripomočke. Telo nam bo hvaležno, mi pa bodo zažareli kot mladostniki.
if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}