Search
Angela Stokes Monarch - intervju 1.del
06.03.2011, 21:06    avtor: Anja Ekologičen   vir: Ekologičen    foto: Anja Horvat Jeromel

Preberite še

 

Ljudje pogosto iščemo opravičila (in zelo dobri smo v tem), da nam ne bi bilo treba česa spremeniti oziroma se odreči svojemu udobju, radi sprejemamo novosti v smislu novih tehnologij, ki nam olajšujejo stvari, a spremembe v prehrani, osebnostna rast in sodelovanje z naravo nam gre v tem sodobnem svetu zelo težko od rok. Angela Stokes Monarch (The raw food world, Raw reform, RawReform E-journal) je naredila korak naprej na vseh področjih, še večji velik korak je bil, ker je s prehodom na presno hrano shujšala iz 133 kg na 62kg. Angela v našem intervjuju opisuje, kako je zbrala toliko moči in naredila prvi korak ter kako je potekala njena transformacija.

Ker je imela pred izkušnjo s presno hrano tudi zdravstvene težave in je redno jemala zdravila, katerih uživanje so ji napovedali do konca življenja, nam Angela pojasni tudi, kako sama vidi povezavo med hrano in zdravjem.

Poleg vsega pa je imela tako močno voljo, da se je nekaj let po uživanju izključno presne hrane odločila tudi za 3-mesečni post. Zakaj se je lotila še posta in kako se je takrat počutila, pa v posnetku.

 

 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}