Search
Partnersko kmetijstvo kot Umanoterin primer dobre prakse
30.03.2012, 07:58    avtor:   vir: Sporočilo za javnost    foto: Internet

V okviru projekta Slovenija znižuje CO2: dobre prakse je Umanotera skupaj s partnerji projekta predstavila 15 slovenskih in 5 tujih dobrih praks, ki pomembno znižujejo izpuste CO2 ter hkrati prispevajo k uveljavitvi načel trajnostnega razvoja.
V sredo, 11. aprila bomo v okviru projekta Ekologičen predstavili Partnersko kmetijstvo na posvetu Umanotere, kamor so nas povabili po tem, ko so nas lansko leto uvrstili med vidnejše primere dobre prakse v Sloveniji.


Zelo smo veseli in nam je v čast, da so naša pozitivna dejanja prepoznana in da uspešno prispevamo k človeku in planetu prijaznemu življenju. Hkrati vas vabimo, da se brezplačnega posveta udeležite tudi sami.

 

Posvet se bo odvijal v GRM Novo Mesto v Centru biotehnike in turizma med 9.00 in 15.00 uro. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest oziroma do 8. aprila. Natančnejše informacije o prijavi si lahko pogledate tudi na strani projekta Slovenija znižuje CO2.

 

Predstavitev je namenjena predstavnikom občin in resornih ministrstev (pristojnih za okolje, kmetijstvo, hrano in varnost), šolam, kmetovalcem ter kmetijskim zavodom in zadrugam. Projekt poteka v okviru partnerstva na področju komuniciranja evropskih vsebin med Evropsko komisijo, Vlado Republike Slovenije in Evropskim parlamentom.

 

Več o projektu partnerskega kmetijstva Zavoda Ekologičen si oglejte na tej povezavi.

 

 

 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}