Search
Kolibrijev šaman
11.05.2012, 22:45    avtor: Igor Štrucelj   vir: Pilamaye    foto: Internet

Tokrat vas bo Foster peljal v svet šamanizma, svete geometrije, znanj mistične Kabale, šamanskega potovanja z bobnom in šamanskih inicijacij.
Vabimo vas na 5 dnevni šamanski intenziv priznanega duhovnega učitelja, šamana, avtorja in glasbenega ustvarjalca Fosterja Perry-ja. Tokrat nas bo Foster peljal v svet šamanizma, svete geometrije, znanj mistične Kabale, šamanskega potovanja z bobnom in šamanskih inicijacij.

 

Lansko leto je Foster učil o Zdravilnem Kolesu (Medicine Wheel), to leto pa bomo globlje odkrivali Kolo Kreacije (Wheel of Creation), Stolp Umetnosti (Tower of the Art) in povezave med Kabbalo, Drevesom Življenja (Tree of Life), Osem Sveta (Axis Mundi) in starodavnimi šamanskimi iniciacijami. Raziskovali bomo esenco srednjeveške tradicije - tridimenzionalne Kabbale. Tudi letos nas čakajo šamanska popotovanja z bobnom, tokrat do Stolpa in našega Notranjega Kraljestva. Poglobili se bomo v Zdravilsko Kolo in preko Šamanskih lestev plezali na različne nivoje Zdravilskega Kolesa. To leto - 2012 - je edino leto, ko Foster poučuje o Šamanskih lestvah. Učili se bomo, kako najučinkoviteje trenirati praktične vaje skozi Sveto Geometrijo in Arhitekturo in Pet Elementov.

 

Letošnji trening je organizacijsko prilagojen in sestavljen nekoliko drugače. Za udeležbo na treningu ni več pogoj spanje in hrana v hotelu. Ker pa imamo v Sloveniji eno najmanjših Fosterjevih skupin, Foster pa svoje zahteve, smo morali tudi cene nekoliko prilagoditi.

 

 

Foster Perry že več kot 25 let potuje po svetu, kjer uči, preučuje in prakticira veselje samozdravljenja.
Ko je dokončal šolanje na Georgetown University, se je preselil v New York ter študiral umetnost, oblikovanje in psihologijo.
Preobrat v njegovem življenju se je zgodil, ko ga je udarila strela. Ta dogodek je kot klic, da zapusti dotedanji način življenja, družino in prijatelje ter se poda na življenjsko pot študija duhovnih tradicij in praks po celem svetu.
Pri šamanih v na jugu ZDA ter v Južni Ameriki je študiral obrede, ceremonije ter se učil zdravljenja. Skupek vseh znanj in zdravilskih tradicij Indijancev, Južnoameriških domorodcev, Azijcev in Evropejcev je združil v svojo preobrazbeno tehniko učenja in zdravljenja, in jo poimenoval Hummingbird Medicine (Kolibrijeva Medicina).Hummingbird Medicine pomaga udeležencem pri celjenju ran in sproščanju strahov, osvobajanju in ponovnem čutenju ljubezni, življenja in božanske sreče. Fosterjeva Hummingbird Zdravilska Tehnika je zelo prepoznavna in spoštovana v ZDA, Južni Ameriki ter Evropi. Uradna internetna stran Fosterja je www.goldenhummingbird.com.Kdaj: med 18. in 22. majem 2012

Kje: Hotel Ribno Bled

 

Za podrobnejše informacije, cene, program in kontakte boste našli tukaj:

http://www.pilamaye.net/domov/50-desni-koledarek/224-amanski-intenziv-s-fosterjem-perry-em

 

ali pa pišite na:

kuraltgrega@gmail.com

igor_strucelj@yahoo.com

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}