Search
Kako deluje bioresonančno zdravljenje?
04.04.2010, 15:20    avtor: Baklja   vir: Ekologičen    foto: Internet
Bioresonančno zdravljenje je ena izmed zelo uspešnih sodobnih metod prenosa spoznanj iz kvantne fizike v medicino, saj biofizika uspešno prenaša ta najnovejša spoznanja na biološke sisteme.


Poleg tega je njen razvoj povezan tudi z najstarejšo kitajsko vedo o položaju in delovanju meridianov, na katerem temelji tudi akupunktura, kot tudi s homeopatijo.

Njen koncept temelji na dejstvu, da energija v osnovi nastopa v obliki valovnih paketov, kar pomeni, da materija (vsak posamezen atom) kot zgoščena oblika energije niha. Odvisno od zgradbe te materije, ta niha na svoj značilen način valovanja. Aparatura BICOM 2000 prepozna telesu lastna nihanja in jih nato loči na: naravno, harmonično (zdravo) in disharmonično (bolezensko) valovanje.

Zdrava, telesu lastna nihanja naprava ojača in jih vrača v telo, kar spodbudi telo k samoozdravitvenem delovanju. Bolezenska nihanja pa naprava preobrne (invertira) in jih nato prek elektromagnetne elektrode vrača v telo. Ker nihanje energije ne nastopa le pri organizmih, temveč tudi pri substancah, lahko tudi polja zunanjih substanc uporabimo pri bioresonančni terapiji, da bi lahko zmanjšali alergije in toksične obremenitve. V bioresonančni terapiji poleg telesu lastnih valovanj tako izkoriščamo tudi specifična valovanja hrane, bakterij, glivic, virusov, pelodov, cepiv …

Resonančne frekvence so tista področja (spektri), v katerih se lahko energija najbolj prenaša, in je tako terapevtski učinek največji. Celoten organizem je iz elektromagnetnega vidika sestavljen iz velikanske mešanice frekvenc. V bioresonančni terapiji je ugotovljenih veliko resonančnih frekvenc organov in telesnih sistemov, ki jih uspešno uporabljamo v terapevtske namene, brez škodljivih obremenitev organizma. Terapevtski signal, ki ga pošiljamo v telo, se neprestano prilagaja spremenjenemu izhodnemu stanju pacienta, kar omogoči skoraj optimalno terapijo, prilagojeno posamezniku. S tem v telesu spet prevlada koristno fiziološko valovanje, ob tem se izboljša energetsko stanje in zato se lahko aktivirajo samoozdravitvene sile. Začne se proces zdravljenja: terapija spodbudi naravne samoregulacijske mehanizme telesa, da ponovno vzpostavi zdravo funkcioniranje telesa.

Bolniki in številni zdravniki so že izkusili učinkovite bioresonančne terapevtske učinke, ki jih ponuja bioresonančna terapija. Kot komplementarna metoda zdravljenja je bioresonanca odlična dopolnitev medicinskemu zdravljenju, saj skrajša čas zdravljenja številnih bolezni, pravočasno zmanjša potrebo po zdravljenju z zdravili in tudi kirurških posegih. Bioresonančno zdravljenje z aparaturo BICOM 2000 je učinkovita sodobna metoda, ki je uspešna v zdravljenju najrazličnejših bolezenskih stanj, kot so alergije, oslabljen imunski sistem, kronična utrujenost, pljučne bolezni, prebavne težave, hormonsko neravnovesje, ginekološke težave, izbruh infekcijskih bolezni in ponavljajočih se okužb, zapleti po cepljenju, glavoboli in podobno.

Z bioresonančno aparaturo lahko v mnogih primerih razkrijemo tudi prikrita obolenja, ki jih pacient morda še ni zaznal. Največ uspehov je bioresonančna metoda dosegla na področju zdravljenja alergij, vendar so ustrezno izobraženi in izkušeni terapevti v več kot tridesetih letih uporabe dokazali njeno učinkovitost tudi pri številnih drugih bolezni. 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}