Search
Prava resničnost
25.07.2012, 07:26    avtor:   vir: Ekologičen    foto: Internet
Preberite še

Največje darilo, ki si ga lahko damo v tem turbolentnem, na trenutke norem, pa hkrati tako čudovitem obdobju, v katerem živimo, je, da najdemo sebe, svoj center in svojo avtentično moč.Ob tem se bo, garantiram, odprla nova perspektiva vsega, kar je, in vplivala na to, kar bo. 
Že nekaj časa ne gledam poročil - pravzaprav televizorja skorajda več ne prižgem, niti ne spremljam dnevnih časopisov, tako da vesti o dogajanjih do mene pridejo bolj ali manj naključno. Tega ne počnem iz nobenega posebnega prostesta, pač pa izključno zato, ker sem se naveličala gledati šarado, ki nam jo konstruirajo in predstavljajo tisti, ki imajo moč, oblast in denar.

Naveličala sem se poslušati besede in gledati slike, ki kažejo eno, medtem ko s svojimi notranjimi očmi vidim popolnoma drugačno resnico. Zato ne trzam več na njihove manipulacije in špekulacije glede moje prihodnosti. Meni je jasno, da bo moja prihodnost, tako kot prihodnost vseh ostalih, samo odraz semen, ki jih sejem danes. In teh ne mislim gnojiti s strahovi, ampak z jačanjem lastne notranje moči in z zaupanjem v svoje notranje vodstvo. Moja prava resničnost je tista, ki jo vem v srcu.

Vem, veliko ljudem se zadnji stavek zdi navadna puhlica, ki se lepo bere, ampak v realnem svetu... Nikomur ne želim ničesar dokazovati, lahko pa iz svoje izkušnje zapišem, da je realnost, kot jo razume večina ljudi, zelo relativen pojem. Ne samo, da je že realnost, ki jo dojemamo z našimi petimi čuti, vedno odvisna od naše notranje perspektive, nastrojenosti do življenja, če hočete, ob kateri bo ista situacija za dva človeka lahko popolnoma drugačna.

Poleg te, 3D realnosti, obstaja še neskončno število realnosti, ki obstajajo vzporedno, onstran teh petih čutov. Ne samo, da obstajajo, če jih ozavestimo, te močno vplivajo tudi na našo fizično realnost. Prav zato si viri moči na tem planetu ne želijo ozaveščenega človeka, z njim namreč ni več možno manipulirati.

Kakorkoli, sama vem, da obstajajo mnogi nevidni svetovi, v zadnjih desetih letih svojega duhovnega zorenja sem jih spoznala veliko. Od moje notranje »džungle« podzavesti, do sveta na najvišjih vibracijah zavesti, kjer pogosto ni nobene logike, je pa vse tako zelo smisleno. Od tam že leta črpam moč in hkrati dobivam informacije, o svoji lastni individualni poti, pa tudi o tem, kakšne kolektivne in planetarne spremembe nas čakajo. In nemalokrat onemim od čudenja ali se razjokam od ganjenosti, ko se mi odkrije nov košček, s katerim še bolje dojamem širšo sliko vsega, kar je in kar smo.

Včasih sem se svojega sprehajanja med nebom in Zemljo bala, danes vem, da je to moj blagoslov. Res sem potrebovala kar nekaj časa, da sem se znašla v koordinatah multidimenzionalne resničnosti, ki je za razliko od naše »realnosti«, predvsem neomejena, ampak nikoli ne bom pozabila dneva, ko sem v višjem stanju svoje zavesti dobila možnost vstopa v hologram vseh možnih realnosti. Takrat sem do svoje zadnje celice globoko dojela dve stvari. Da je v vesolju popoln kozmični red in hkrati, da tudi tam obstaja »butterfly efect«, da lahko ena sprememba v eni realnosti, povzroči plaz sprememb v nešteto drugih realnostih. Pa ne gre za protislovje! Tega občutka velikega reda in medsebojne povezanosti vsega in vseh, enostavno ni možno opisati, možno ga je samo doživeti. In to izkušnjo iz srca privoščim vsem.

Največje darilo, ki si ga lahko damo v tem turbolentnem, na trenutke norem, pa hkrati tako čudovitem obdobju, v katerem živimo, je, da najdemo sebe, svoj center in svojo avtentično moč. Ob tem se bo, garantiram, odprla nova perspektiva vsega, kar je, in vplivala na to, kar bo. Staro se poslavlja, čeprav novo, ki se gradi, morda res še ni vidno čisto vsem. Sem pa vesela, ker opažam, da nas je čedalje več takih, ki vemo, kam gremo. In veselim se nove realnosti, ki jo gradimo skupaj.

 

Avtorica: Urška Henigman

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}