Search
Igrače ne rastejo samo v trgovini
20.11.2012, 07:15    avtor: Bea   vir: ZOOPI    foto: Internet
Preberite še

Si vaš malček vsak teden zamisli novo igračo? Se vam zdi, da je to pretirano tako za vaš žep, kot tudi za njegove razvade? Kaj pa, če bi ga peljali na otroško druženje, kjer bi si lahko izbral staro novo igračo, ter nekoga osrečil s svojo odsluženo?
Otroku boste dali odlično popotnico za življenje, če ga boste naučili, da do užitkov in veselja lahko pride tudi brez denarja. Naši radovedneži so lahek plen in priljubljena tarča marketinških kampanj proizvajalcev igrač. Zato je prav, da vedo, da lahko svet nakupov nadomestijo tudi vrednote darovanja in povezovanja.


Privoščite si nakupovalni post in se nam pridružite na rednem brezplačnem druženju, ki ga organizira ZOOPI Zavod za otrokom in okolju prijazno igro.

V četrtek, 22. novembra, skupaj z otroci zavijte na sprehod po jesenskem listju in se oglasite še na izmenjavi igrač, ki bo med 17. in 19. uro v Okoljskem centru na Trubarjevi 50 v Ljubljani. (http://goo.gl/maps/zr1Ke)


Brez popustov in akcij si bodo vaši otroci z novimi prijatelji izmenjali igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami ter domov odnesli nove.

S seboj lahko prinesete tudi igrače, ki potrebujejo popravilo, saj bo z nami doktor ZOOPI, mojster oživljanja otrokom ljubih igrač. 

Več informacij dobite pri Nini Prešlenkovi na številki 031 845 010, e-naslovu info@ekoigrace.org in na spletni strani www.ekoigrace.org 

 

 

 ZOOPI pomaga staršem ustvarjati pogoje za zdravo otroško igro.

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}