Search
Utrip podeželja skozi objektiv
03.07.2013, 07:55    avtor:   vir: Ekologičen    foto: Internet
Preberite še

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v okviru projekta Za razvoj podeželja organizira fotografski natečaj. Natečaj je namenjen mladim med 13. in 19. letom starosti z namenom povezati urbano in podeželsko mladino.
Motivi fotografij naj bi bili utrinki življenja na podeželju ali podeželja v mestu, delovnih opravil na kmetijah, kaj počnejo ljudje na podeželju in kako se podeželje povezuje z urbanim okoljem.

 

Fotografije lahko pošljejo vsi, ki se s fotografijo ne ukvarjajo poklicno ter so stari med 13 in 19 let. Fotografija so lahko tudi starejšega datuma, pošljete pa nam lahko največ tri fotografije.

 

Natečaj je anonimen, zato je treba upoštevati naslednja določila: v elekt­ronski pošti (naslov fotonatecaj@kgzs.si) nam pošljite fotografije in ustrezne podpise k njim (kje in kdaj je bila fotografija posneta in kaj prikazuje) ter svoje kontaktne podatke (elektronski naslov, ime in priimek, datum rojstva, naslov in telefonsko številko ter ime in kraj šole, ki jo obiskujete).

 

Rezultati natečaja bodo objavljeni v Zeleni deželi in na spletni strani www.zarazvojpodezelja.si po koncu razpisa. Med vsemi, ki boste poslali fotografije, bodo izbrali dvanajst najboljših in jih nagradili s priznanji in praktičnimi nagradami.

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}