Search
Bizar, izmenjava zablodelih daril
09.01.2014, 08:40    avtor:   vir: Sporočilo za javnost    foto: Pinterest
Preberite še

Ste že kdaj dobili darilo, ki vam NI bilo pisano na kožo? Verjamemo, da je med nami veliko takšnih. Da pa takšna darila ne bi postala nabiralci prahu je najbolje, da jih prinesete s seboj na bizar.
Darila so lahko super, navdušujoča, sladka, kisla, grenka, zelena, sveža, gnila, brez vonja in mavrična. Lahko pa se zgodi, da se je pod vašim božičnim drevescem znašlo tudi kakšno čisto zgrešeno ali bizarno darilo in sedaj ne veste kaj bi z njim. Rešitev je zamenjava za kakšno boljše darilo.

Med tvitanjem so Darja Fišer in dve kolegici o obdarovalnih navadah in pomenu daril skupaj prišle na idejo zakaj bi morali vsa zablodela darila pravzaprav obdržati. Skupaj so staknile glave in se domislile dogodka, kjer bi si lahko ta darila izmenjali z drugimi, ki so bili ravno tako žrtve obdarovalnega nesporazuma.

Mislimo, da babice še opazile ne bodo, da ne nosite naštrikanega puloverja, ki je podoben vsem ostalim trem iz prejšnjih let in da se stric Bogdan še spomnil ne bo, da vam je podaril kremo za telo z vonjem tajvanske orhideje, vi pa ste totalno skandinavski tip človeka in vam orhideje celo smrdijo.

Torej spakirajte vsa zablodela darila, ki jih najdete doma in se zglasite na bizarju.


KDAJ: sobota, 11.1.2014 od 11h-13h
KJE: Stara mestna elektrarna, Slomškova 18, Ljubljana
KOLIKO: bizarno darilo

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}