Search
Zamenjaj in pokloni darilo
14.01.2014, 09:28    avtor: bea   vir: Ekologičen    foto: Free stock
Preberite še

Sigurno se je že vsakemu od vas zgodilo, da je dobil v dar povsem neuporano, neprimerno in dolgočasno darilo. Seveda je važen namen, a komu se ljubi brisati prah iz keramičnega pujska, ki sploh ne paše v našo dnevno sobo?
Vedno več ljudi se zaveda, da se potrošništvo in naše nakupovalne navade spreminjajo v pretiravanje brez meja. Morda ste tudi vi še vedno žrtve lastnih nakupovalnih navad in se na vse načine trudite, da bi se otresli te prirojene miselnosti. 

Kupovanje daril je sicer lahko zabavno in ima v ozadju povsem pošten in dober namen, a vsi vemo, da se velikokrat tudi ponesreči, če nas človek resnično ne pozna ali pa se ne potrudi, da bi izbral pravo darilo, ki bo hkrati tudi uporabno.

V Društvu Smetumet Ked so se odločili, da bodo takšnim zablodam dali še eno priložnost in tak organizirajo dogodek, kamor lahko vsak nesrečni lastnik ponesrečenega darila prinese svojega in ga izmenja za drugega, morda bolj primernega.

Takšnih pobud je vedno več in lepo je, da se ljudje vedno bolj zavedajo, da smo obkroženi s čisto preveč materialnimi stvarmi, ki nas dušijo in onemogočajo, da bi zadihali življenje.

Zatorej, pridite jutri v center Smetumet Ked in prinesite kakšno zablodelo darilo, ter odidite dobre volje, da bo morda nekdo ravno vaše darilo z veseljem izkoristil in v njem užival.

KDAJ: sreda 15. januar 2014, od 17-19h
KJE: center SmetumetZibka, Celovška cesta 53, 1000 Ljubljana
KOLIKO: zgrešeno darilo 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}