Search

Splošni pogoji uporabe strani

Naslednji pogoji določajo in urejajo pogoje uporabe spletne strani na naslovu www.ekologicen.si, njenih podstrani in spletnih strani na njenih poddomenah (v nadaljevanju portal) katerega lastnik je Fenomena d.o.o. (v nadaljevanju lastnik).

Z uporabo strani portala se strinjate s pogoji uporabe. Če se z njimi ne strinjate vam uporabo strani odsvetujemo. Lastnik si pridržuje pravico do sprememb ali izbrisa kateregakoli dela portala brez predhodnega obvestila.

Lastnik se bo po svojih najboljših močeh trudil zagotavljati točne podakte. Opozarjamo pa uporabnike, da je vsebina portala informativnega značaja, zato lastnik ne prevzema odgovornosti za točnost in neoporečnost vsebine portala. Prav tako ni odgovorno osebje, zastopniki ali zaposleni pri lastniku za kakršnokoli nastalo škodo zaradi uporabe portala.

Pri posredovanju podatkov uporabnika na portalu, se lastnik obvezuje da jih bo uporabljal samo na način in namene ki so opisani ob podajanju podatkov.

Za vse morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani. Za uporabo tega spletnega portala in za tolmačenje teh splošnih pogojev velja pravo Republike Slovenije.
if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}