Boben djembe

Naročila bobnov potekajo prek e-naslova: trgovina@ekologicen.si in jih ni mogoče naročiti v okviru spletne trgovine.

Za te izdelke predlagamo oseben prevzem (po dogovoru z izdelovalcem).

Več podatkov

1 kos na zalogi

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

350,00 €

Ker gre za unikatno ročno delo slovenskih izdelovalcev, je rok dobave odvisen od trenutne zaloge pri izdelovalcu. Možnost izdelave tudi po meri posameznega naročnika.

Za več informacij in naročilo nam pišite na trgovina@ekologicen.si.

Navedena fotografija je le informativne narave, prav tako je cena le informativna okvirna cena. Končna cena je odvisna od velikosti bobna, potrebne obdelave ter naročnikovih želja.

Unikatni ročno izdelani bobni so delo avtorja Sebastjana Gršaka, ki se z glabo ukvarja že od svojega 6 leta starosti in občasno tudi vodi bobnarske delavnice. Ker se zelo rad ukvarja s kiparstvom in poslikavo na kipe, se je nekega dne odločil, da poskusi izdelati svoj boben. Ta se je izkazal za tako kakovostnega, saj je bil njegov zvok tako žameten in globok, da je presenetil še njega. Da so bobni res njegova ljubezen, potrjuje tudi dejstvo, da bobne tudi sam izdeluje.

Zvok bobnanja ustvarja vzdušje toplote, bližine in med ljudmi vzpostavi povezanost v harmonijo, enosti. Bobnanje na djembe je zabavno, poživljajoče in navdihujoče za ljudi različnih starosti, ozadij in sposobnosti. Igranje djemb izboljša koordinacijo in motorično spretnost, ter zahteva nekaj koncentracije in pozornosti, da lahko osvojimo različne ritme. Spodbuja kreativnost in samoizražanje, zato so takšne delavnice odlične tudi za pridobivanje samozavesti in razvijanje talentov, ki se skrivajo v vsakem od nas.

Ritme bobnov so že starodavna ljudstva uporabljala za čaščenje različnih naravnih ritualov, kot tudi za zdravljenje. Vibracije bobna nas čistijo in odpirajo čakre, še posebej intenzivno delujejo na korensko čakro življenjske energije.

Oblikovanje in izdelava: Sebastjan Gršak

Ker gre za unikatno ročno delo slovenskih izdelovalcev, je rok dobave odvisen od trenutne zaloge pri izdelovalcu. Možnost izdelave tudi po meri posameznega naročnika. Za več informacij in naročilo nam pišite na trgovina@ekologicen.si. 

Ostali izdelki v tej kategoriji

Išči

e-novice

Kontaktirajte nas

trgovina@ekologicen.si

Kontakt