Dostava

Izdelke vam bo na naslov, ki ste ga navedli, dostavila Pošta Slovenije, paketu pa bomo priložili tudi veljavni originalni račun za naročeno blago, z vsemi podatki in v skladu z našimi splošnimi pogoji poslovanja. Pošiljke bodo dostavljene v skladu s pravili in zmogljivosti Pošte Slovenije, najpogosteje v roku od 1 do 7 delovnih dni. V primeru, da ste se odločili za plačilo po predračunu, bodo izdelki odposlani po prejetem nakazilu.

Če kakšnega izdelka, ki ste ga naročili trenutno ni na zalogi ali vam ga iz določenih razlogov ne moremo dostaviti, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali telefonsko številko, navedeno na naročilu. 

V primeru dostave s strani Pošte Slovenije je naslovnik dolžan prevzeti blago od pismonoše na naslovu, kot ga je sam določil v postopku nakupa, pod pogoji, ki jih določa Pošta Slovenije. V primeru, da ob dostavi Pošte Slovenije in na kupčevem naslovu v trenutku dostave ni možen prevzem oz. plačilo blaga, bo dostavljalec pustil pisno obvestilo za prevzem na lokalni pošti Pošte Slovenije. Rok za prevzem paketa na lokalni izpostavi je predvidoma 5 delovnih dni.

Priporočamo vam, da ob prevzemu preverite količino in kakovost. 

Kupec se izrecno zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23. in 24. člena Zakona o varstvu potrošnikov.

Če imate posebne zahteve Vas prosimo, da jih vpišete pod opombe na dnu naročila.

Vse informacije o izdelkih ali o dobavi lahko dobite tudi po e-pošti trgovina@ekologicen.si ali po telefonu: 040-380-868.

Če kupcu izdelkov ne bo mogoče dostaviti (zaradi ukinitve programa, razprodanih zalog in podobno), ima kupec pravico zahtevati vračilo že plačane kupnine. Razen zahteve po vračilu plačane kupnine se kupec izrecno in brez omejitev odpoveduje drugim načinom povračila nastalih stroškov, plačane kupnine, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23., 24. in 41. člena Zakona o varstvu potrošnikov.

V primeru dvoma se šteje, da se pri dostavi blaga uporablja veljavna zakonodaja na ozemlju Republike Slovenije, predvsem Obligacijski zakonik in Zakon o varstvu potrošnikov, in to za vse primere.

Obveznost prodajalca je, da izpolni svoje obveznosti iz pogodbe, obveznost mora biti izvršena najkasneje v 30 dneh od dneva naročila, razen če se stranki ne dogovorita drugače oziroma če je na spletni strani izrecno omenjeno, da bo kupljeno blago dobavljeno v roku določenega števila dni.


Išči

e-novice

Kontaktirajte nas

trgovina@ekologicen.si

Kontakt