Pravno obvestilo

Vsebina Ekologične spletne trgovine in njenih podstrani je informativne narave in ni mišljena kot nadomestek za zdravniško posvetovanje, diagnostiko ali zdravljenje. Vaš zdravnik najbolje pozna vaše zdravstveno stanje, zato se o uporabnosti naših nasvetov in predlogov posvetujte tudi z njim.

Ekologična spletna trgovina ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij, ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti podjetje niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Blagovne znamke in logotipi podjetij so v naši lasti.

V Ekologični spletni trgovini si prizadevamo, da bi na naših straneh objavljali le točne in verodostojne informacije. Vendar so lahko te informacije nepopolne ali napačne tudi zaradi tehničnih ali objektivnih razlogov, zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in napake, ki bi morebiti lahko ob tem nastale. Prevzemamo pa moralno in osebno odgovornost, da odkrite napake takoj odpravimo, seveda če je le mogoče, in v dobro kupca. Prav tako Ekologična spletna trgovina ne odgovarja, če bi zaradi česarkoli (virusov, napak) prišlo do okvare vaše strojne ali programske računalniške opreme. Pridružujemo si pravico, da brez predhodnega obvestila spreminjamo vsebino in splošne pogoje poslovanja v Ekologični spletni trgovini, če je to potrebno.


Išči

e-novice

Kontaktirajte nas

trgovina@ekologicen.si

Kontakt