Plačilni pogoji:

Načini plačila

Po povzetju:

Naročeno blago lahko plačate ob prevzemu z gotovino, kar zagotavlja navjišjo možno varnost in je najhitrejši način, da prevzamete naročeno blago. Pismonoša naročeno blago dostavi kupcu osebno na naslov, ki ga je pri naročanju določil kot kraj prevzema. Ne glede na vrednost pošiljke, morate pošiljko prevzeti osebno. Kupnino s poštnino plačate pismonoši. Ob tem sledi še provizija, ki jo banka zaračuna pošti, ko položi vaš denar na banko (pri naročilu do 96 eur je znesek provizije 0,98 eur, pri naročilu nad 96 EUR, je provizija 1%. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, pusti pismonoša v hišnem predalčku obvestilo, v katerem navede mesto prevzema in rok, v katerem lahko naslovnik pošiljko prevzame. Če naslovnik ne prevzame naročenega blaga v roku, določenem v obvestilu, se pošiljka vrne pošiljatelju.

Po predračunu:

Naročeno blago je mogoče plačati s plačilom po predračunu, ki vam ga pošljemo po pošti ali na e-naslov, ki ga kupec navede v naročilu »Predračun«. Predračun lahko poravnate tudi preko elektronskega bančništva na: TRR: SI56 0201 9025 6215 713. Za sklic navedete številko naročila. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke prvo sredo v tednu, ki sledi oz. v dogovorjenem roku.

Zavezanci za DDV morajo ob naročilu navesti svojo davčno številko.

Do končnega plačila je blago v lasti Ekologične spletne trgovine.

Cene in ažurnost podatkov

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti ter se lahko dnevno spreminjajo. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Omejeno veljavnost imajo le izdelki, ki so v akciji. Te cene veljajo samo do odprodaje zalog oz. do navedenega datuma.

Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup v Ekologični spletni trgovini.

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Kljub izjemnemu prizadevanju za zagotavljanje ažurnih in točnih podatkov, ni izključena možnost napak. Obstaja možnost, da ne utegnemo sočasno s spremembo popraviti podatkov (o ceni, lastnosti izdelkov, dobavnem roku, zalogi). V teh redkih primerih, vas o spremembi obvestimo ter omogočimo preklic ali rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne odražajo nujno v celoti dejanskega stanja ponudbe.

Poštnina

K znesku naročila je potrebno prišteti še poštnino. 

Kupec plača stroške dostave in račun za izdelke ob prevzemu ali po predračunu. Če kupec prevzame izdelke osebno po predhodnem dogovoru, se poštnina ne zaračuna.

CENIK DOSTAVE (z DDV):

Poštnina se razlikuje glede na izbran način plačila. 

Plačilo po predračunu - 3,50 EUR

Plačilo po povzetju - 4,50 EUR plus provizija »po povzetju«, ki jo obračuna PS (pri naročilu do 96 eur je znesek provizije 0,98 eur, pri naročilu nad 96 EUR, je provizija 1%).

Stroški pakiranja so za kupca brezplačni!

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Provizija za plačilo po povzetju znaša 0,96 € za vsa naročila v skupni vrednosti do največ 96 €, za naročila nad 96 € pa se plača 1% zneska kupnine. Plačilu provizije se lahko izognete tako, da kupnino poravnate po predračunu.  

Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na vašem naročilu, ki vam ga bomo potrjenega poslali na vaš e-naslov. Če bi se pokazalo, da je znesek večji, nas o tem čim prej obvestite na e-naslov:trgovina@ekologicen.si ali po telefonu: 040-29-77-28.


Išči

e-novice

Kontaktirajte nas

trgovina@ekologicen.si

Kontakt