Čebelji miks, 200 g

Čebelji miks sestavljajo matični mleček, cvetni prah, propolis in med, kar ustvarja učinkovito mešanico, ki intenzivno krepi imunski sistem telesa in je povrhu še okusna za uživanje.

Več podatkov

Morate dodati10kot minimalno količino za nakup tega izdelka.

8 kosov na zalogi

8,10 €

Čebelji miks je mešanica štirih glavnih čebeljih izdelkov, kot so matični mleček, cvetni prah, propolis in med. Te hranilne sestavine se med seboj dopolnjujejo in ustvarjajo učinkovito mešanico, ki jo odlikuje še bolj telesu prijazna moč ter odličen okus. Mešanica lahko pomaga okrepiti obrambno sposobnost organizma. Še posebej je čebelji mikspriporočljiv za starejše, otroke in slabotne ljudi, ki želijo izboljšati delovanje svojega imunskega sistema ali če se želijo uspešno zoperstaviti prehladom in podobnim virusnim obolenjem.

Ker čebelji miks vsebuje kar štiri zdravilne čebelje proizvode, je njegova učinkovitost res velika in lahko pomaga pri celi vrsti zdravstvenih težav, kot so: črevesne infekcije, želodčni katar, razjede na želodcu in dvanajsterniku, driske, zaprtje, hemeroidi, zmanjšanje apetita, bolezni dihal, angine, gripe, padec odpornosti organizma, herpes, težave v ustni votlini, artritis, skleroza ožilja, bolezni srca in krvnega tlaka, slabokrvnost, sladkorna bolezen, bolezni jeter, bolezni prostate in sečil, bolezni in poškodbe kože, poškodbe in bolezni lasišča, paradontopatije, slabovidnost, menstrualne težave, depresije, duševna izčrpanost in motnje spomina, nervoze, nespečnost, težave s spolnostjo, staranje …

Uporaba:

Najbolje ga je uživati zjutraj in zvečer po eno žličko. Preventivno ga jemljemo dvakrat na dan po tri mesece v letu v začetku pomladi in v začetku jeseni. Lahko pa ga uživamo tudi po 1 žličko trikrat na dan. Otroci, stari več kot eno leto, lahko zaužijejo 1 žličko do trikrat na dan.

Opozorilo:

Ker čebelji miks vsebuje tudi cvetni prah, velja za vse, ki čebelji mix uživajo prvič, da res začnejo z majhnim odmerkom (približno 1/4 čajne žličke na dan), ki naj ga zaužijejo zjutraj. Če ob tem nimate težav, lahko dozo postopno povečujete. Manjše število ljudi, ki zaužijejo cvetni prah, lahko zaradi njegove bogate hranilne vsebine sprva občuti tudi manjše draženje prebavnega trakta in odvajalni učinek. Druga možnost, ki pa je še redkejša, pa je, da cvetni prah sproži alergijske reakcije, ki lahko vključujejo otekanje in manjše težave z dihanjem. Če imate znake alergije ne uživajte čebeljega miksa, obiščite vašega zdravnika in se z njim posvetujte.

Ostali izdelki v tej kategoriji

Išči

e-novice

Kontaktirajte nas

trgovina@ekologicen.si

Kontakt