Naslednja presna delavnica se nam obeta že čez štirinajst dni v četrtek, 9. junija 2011 od 17h do 20h.
Če vas zanima, kako poenostaviti način prehranjevanja tako, da ohranite njegovo kakovost, dobite več energije, zdravje, vitek stas in se hkrati razstrupite, pomladite ter prebudite svojo dušo, vas v četrtek 9. junija 2011 od 17h do 20h vabimo na presno delavnico.
Predstavili vam bomo, kako lahko na najpreprostejši način v svojo vsakodnevno rutino vključite več zdrave, žive hrane, tudi če se ne prehranjujte presno in če se ne odrečete vsem svojim pregreham. Ne boste verjeli, da so lahko žive in hranilno bogate jedi tudi tako okusne.
Delavnica bo vključevala:
• teoretično podlago o naslednjih tematikah:
o presna hrana in njen vpliv na naše počutje
o pomembni dejavniki za pripravo zdravih obrokov
o osnovne tehnike pri pripravi presnih jedi in oprema
o nasveti za nabavo in pripravo zaloge v presni shrambi
o triki, ki nam omogočijo prihranek časa
• demonstracijo, degustacijo in praktične izkušnje pri pripravi okusnih zdravih jedi, kot so:
o napitek rejuvelac
o zeleni divji smoothie
o presna juhica
o vietnamski zviki
o testenine s kremno omako
o quinoa Tabbouleh
o veganski namaz
o nadgrajena solata
o tortica
o mleko iz oreščkov ali semen
o chia puding
• individualne nasvete
• knjižico z recepti, ki jih bomo pripravili in pojedli na delavnici.
Četrtek 9. junij 2011 od 17h do 20h
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana,
Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana
45 EUR na osebo
Prijave in več informacij
(število udeležencev je omejeno):
040-297-728 ali anja@ekologicen.si
Z ljubeznijo do vas in do planeta,
Anja Horvat Jeromel, presna kuharska mojstrica