Micelarna voda 150ml

11.76

Kozmetika Renčelj: 3,7

Poenostavite vsakodnevno čiščenje kože in odstranjevanje ličil z eno potezo. Micelnarna voda Renčelj z edinstveno formulo v enem koraku kožo nežno očisti, navlaži, osvežili ter odstranili ličila z obraza in oči. BREZ izpiranja.

Ponudnik: Kozmetika Renčelj
Kategoriji: , Oznaka:

Poenostavite vsakodnevno čiščenje kože in odstranjevanje ličil z eno potezo. Edinstvena formula micelarne vode obogatena z izvlečkom kamilice in visoko vsebnostjo rožne vode prave sivke (L. Angustifolia) za vsakodnevno nego kože.

V enem koraku boste kožo:

  • očistili,
  • navlažili,
  • osvežili ter
  • odstranili ličila z obraza in oči.

Micelarna voda predstavlja hiter in enostaven način odstranjevanja vseh ličil na obrazu, dekolteju in očeh. Gre namreč za vodno raztopino, ki vsebuje micele – majhne molekule maščobnih kislin, ki so pridobljeni iz naravnih sladkorjev. Ob nanosu micelarne vode na kožo se miceli povežejo s kožno maščobo in razgradijo nečistoče, smog, ličila in prašne delce.

Uporaba: Micelarno vodo nanesite na vato in z nežnimi gibi ostranite ličila in nečistoče z obraza, oči in dekolteja. Po uporabi ni potrebno izpiranje. Izdelek lahko uporabljate vsak dan, saj ne vsebuje alkohola in je dermatološko testiran.