Ekologičen
  • Hrana & recepti
  • Zdravje & nega
  • Osebna rast
  • Dom in okolje
  • Rekreacija in oddih
  • Kreativnost
  • Kolumne
  • Dogodki
  • Domov
  • O nas
  • Kontakt
  • Projekti
  • Donacije
Ekologičen
Ekologičen
  • Hrana & recepti
  • Zdravje & nega
  • Osebna rast
  • Dom & okolje
  • Rekreacija & oddih
  • Kreativnost
  • Hrana in recepti

88 prigod v kuhinji (ali Vegani ne jedo samo solate)

  • 17 decembra, 2012
  • Ekologičen

V začetku decembra je izšla nova slovenska veganska kuharska knjiga 88 prigod v kuhinji (ali Vegani ne jedo samo solate), avtorjev Maye in Jerneja Novak Sever.

Deli na Facebooku
Deli na Twitterju
Deli na Pinterestu
Ekologičen

Starejši Članek
  • Narava

Revitalizacija mlinov na Kolpi

  • 13 decembra, 2012
  • Ekologičen
Preberi več
Novejši Članek
  • Kreativnost

Reciklirana gumijasta ogrilca

  • 20 decembra, 2012
  • Ekologičen
Preberi več

Prijava na e-novice

Sorodne vsebine
Lunina voda uporaba
Preberi več
  • Aktualno
  • Dom in okolje
  • Hrana in recepti
  • Kozmetika
  • Osebna rast

13 možnosti za uporabo lunine vode

  • Anja Jeromel
  • 30 novembra, 2020
Lunina voda recept
Preberi več
  • Aktualno
  • Hrana in recepti
  • Kreativnost

Recept za pripravo lunine vode

  • Anja Jeromel
  • 27 novembra, 2020
Preberi več
  • Aktualno
  • Hrana in recepti

Triki za prihranek časa pri pripravi hrane

  • Anja Jeromel
  • 17 novembra, 2020
Preberi več
  • Aktualno
  • Hrana in recepti

Prehranski fanatizem ali intuitivno prehranjevanje

  • Anja Jeromel
  • 12 novembra, 2020
Preberi več
  • Hrana in recepti
  • Zdravje

Recept za zdravo bučno pito

  • Ekologičen
  • 29 oktobra, 2015
Preberi več
  • Hrana in recepti
  • Zdravje

Zakaj bi morala biti na jedilniku pretežno sezonska lokalna hrana

  • Ekologičen
  • 14 maja, 2015
Preberi več
  • Hrana in recepti
  • Zdravje

Namesto okrasnega drevesa zasadimo raje svojo jablano

  • Ekologičen
  • 25 marca, 2015
Preberi več
  • Hrana in recepti

Veganski recept: Kokosovo-čokoladni pralineji s hrustljavo grawnolo

  • Ekologičen
  • 23 marca, 2015
  • Alternativna, komplementarna medicina
    Kako se znajti v kaosu komplementarne medicine v Sloveniji s Katerino Vidner Ferkov
  • facial-recognition-crowds
    PODPRI državljansko pobudo EU, ki poziva k prepovedi sistemov za biometrični masovni nadzor!
  • The-Greater-Reset
    Napoved konference The Greater Reset – pridruži se od 25. do 29. januarja
  • Univerzalni nauki življenja
    Zoom predavanja: Živeti sebe – usvajanje univerzalne resnice
  • Svet dobrih namenov
    Namenjen nam je svet z dobrimi nameni
  • Čas je za bujenje! Gremo skupaj?
  • Peticija otrok ne damo
    Vabljeni k podpisu peticije civilne iniciative Otrok ne damo
Kategorije

E-novice

Prijava na e-novičke

  • Hrana in recepti
  • Zdravje in nega
  • Osebna rast
  • Dom in okolje
  • Rekreacija in oddih
  • Kreativnost
  • Domov
  • O nas
  • Kontakt
  • Projekti
  • Donacije
  • Uredniška politika
  • Oglaševanje
  • Donacije

Vnesi iskalne besede in pritisni tipko Enter.

Na spletni strani ekologicen.si uporabljamo piškote, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin in analizo uporabe. S klikom na gumb "Strinjam se" dovoljuješ piškotke za vse namene obdelave.
NastavitveStrinjam se
Politika zasebnosti & piškoti

Politika zasebnosti

Za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje, spletna stran ekologicen.si uporablja piškote. Nekateri izmed piškotov so nujno potrebni za osnovne funkcionalnosti in varnost spletne strani. Uporabljamo pa tudi piškote drugih platform, ki nam pomagajo analizirati in razumeti vašo uporabo spletne strani. Ti piškoti so shranjeni v vašemu spletnemu brskalniku, shranijo pa se samo po vaši privolitvi. Vedno pa je omogočeno, da se od prejema teh piškotov odjavite.
Nujni piškotki
Vedno omogočeno

Nujni piškoti so potrebni za delovanje spletne strani. Ti piškoti med drugim skrbijo za varnost in funkcionalnost. Noben izmed teh piškotov pa ne shranjuje nikakršnih osebnih informacij.

Nenujni

Vsi piškoti, ki niso nujno potrebni za delovanje in funkcionalnost spletne strani. Služijo pa analitiki preko katere lahko preko raziskave optimiziramo naše vsebine in postajamo boljši.